Relou


Uw Zekerheid!
T 0413-211628
www.relouverzekeringen.nl

Team bij kast
Team bij gevel close up
Team bij gevel

Ons Team

Als assurantiekantoor bedienen we particulieren en de kleinzakelijke markt (tot 50 medewerkers). Dat doen we vanuit Erp voor klanten in Zuidoost Brabant. Met een team van betrokken mensen.

Erik Relou

"Weet je wat ik zo mooi vind aan ons assurantiekantoor? Dat wij altijd onszelf zijn gebleven. In al die 75 jaar inmiddels. Wij zijn geen ‘producten’. Wij zijn geen ‘polissen’. Wij zijn Erik, Ivonne, Marlies en Ingrid. Wij bieden natuurlijk dezelfde producten aan als ieder ander kantoor. Dezelfde producten ook als die je op internet vindt. Maar onze meerwaarde zit hem in ons persoontje zelf. In onze kennis. In ons advies. Onze benadering. En in hoe wij er zijn als mensen ons nodig hebben. Dat maakt dit werk zo uitdagend, afwisselend en dankbaar."

 
 

Ivonne Relou

"Onze dienstverlening past zich aan onze klanten aan. En niet andersom. Dat besef is denk ik een van de krachten van ons assurantiekantoor annex bank. Het besef dat wij diensverlener zijn. En dat onze klanten, en alleen zij, ons bestaansrecht vormen. En dat wij alles in het werk moeten stellen om een product te vinden dat bij hen past; bij hun situatie en hun wensen voor de toekomst. Dat besef is hier van oudsher aanwezig."

Ingrid van der Horst - Verhoeven

"Is er iets? Wij regelen het. Wij helpen. Heel veel mensen, steeds meer zelfs heb ik het idee, waarderen juist dat in een assurantiekantoor als het onze. Heb je schade? Kom even langs. Dan vullen we samen even het formulier in. Ik weet best, lang niet iedereen heeft die hulp nodig. Veel mensen komen er ook zelf wel uit. Maar het feit dat je alleen al weet dat er altijd iemand voor je klaar staat die je wil en kan helpen, dat werkt geruststellend. Net als de zekerheid dat doet dat je je financiële zaken goed geregeld hebt. Dat geeft rust. Dat geeft vertrouwen in de toekomst.” dankbaar."

 
 

Marlies van Zutphen - Henst

"Wij zitten in het hart van Erp, aan het plein. Een perfecte plek, vind ik. Heel veel mensen vinden het prettig dat ze even binnen kunnen lopen als ze een vraag hebben, op het moment dat het hen uitkomt. Bij ons komt het altijd uit. Daar zorgen we wel voor. Daarnaast hebben we heel veel klanten van buiten Erp. Dat heeft met de geschiedenis van het bedrijf te maken, maar ook met de uitstraling: die is heel toegankelijk, gericht op mensen. Dat wordt gewaardeerd. Meer nog dan vroeger, heb ik het gevoel. Maar ja, toen was die toegankelijkheid heel gewoon. Tegenwoordig lang niet altijd meer …"