Relou


Uw Zekerheid!
T 0413-211628
www.relouverzekeringen.nl

Balie
Ivonne werkplek
Marlies werkplek
Marlies Ingrid werkplek
Ivonne bank
Pand vanuit plein
Gevel logo
Team bij gevel

Zakelijk

Weten waar je goed in bent. En vervolgens ook doen waar je goed in bent. Dat is feitelijk onze kracht in onze dienstverlening aan de zakelijke markt. Een die tot heel duidelijke keuzes heeft geleid: wij richten ons namelijk exclusief op kleinzakelijke bedrijven. Dat wil zeggen: op bedrijven tot circa 50 medewerkers.

Vanwaar die focus op de kleinzakelijke markt?

Wij willen onafhankelijk en compleet zijn. Tegelijkertijd willen we het toegankelijke kantoor blijven dat we nu zijn. Een kantoor dat professioneel en actueel is, dat makkelijk is te bereiken en dat voor u klaar staat als u daar behoefte aan heeft. Dat vergt duidelijke keuzes. Een van die keuzes is onze focus op de kleinzakelijke markt.

Wat onderscheidt ons in onze werkwijze?

Met een achtergrond in bedrijfskunde en risicomanagement schuiven wij als collega-ondernemer bij u aan. Het is vanuit die optiek dat wij uw organisatie, uw ambities en uw risico’s vervolgens met u bespreken; in die volgorde ook. Dat levert per definitie constructieve gesprekken op. En per definitie ook een pakket aan verzekeringen dat volledig is toegespitst op uw situatie.